2023 Ev Dekorasyon Modası

puffy maxi koltuk kahve uclu detay

Yeni bir yıla girmemize sayılı günler kaldı. Yeni yılda evini yenilemek, eşyalarını değiştirmek isteyenler 2023 ev dekorasyon modası hakkında araştırmalar yapmaya başladı. İç dekorasyonu yenilemek ve değiştirmek keyifli bir aktivite de olsa doğru adımlar atılmazsa karmaşık ve içinden çıkılmaz bir hal alabilir. İşte bu karmaşıklığı önlemek adına size adım adım 2023 ev dekorasyon modasından bahsedeceğiz. Siz de bu yazımızı okuduktan sonra gönül rahatlığıyla evinizin iç dekorasyonunu yenilemeye başlayabilirsiniz.

Ev dekorasyonunu yenilemeye başlamadan önce eğer kendi eviniz değilse mutlaka ev sahibinizle konuşmalısınız. Böylece gelecekte çıkacak sorunların önüne geçilmiş olur. Eğer kiralık bir ev dizayn edecekseniz rahat taşınılabilir ve değiştirebilir parçalar seçmek daha doğru olacaktır.

İç Mekanda Yeşil Bitkilerin Gücü

Aslında her yıl olduğu gibi 2023 ev dekorasyon modası için de evde bitki kullanımının bütün havayı değiştirdiğini söyleyebiliriz. İç mekanlarda bakımı kolay büyük boyutlu bitkilere örnek vermek gerekirse deva tabanı, cennet kuşu, fil kulağını ilk başta sayabiliriz. Büyük boyutlu bitkilerin geniş ve gösterişli yaprakları 2023 ev dekorasyon modasında da vazgeçilmez olmaya devam edecek. Eğer alanınız darsa bu sefer tercihleriniz küçük boyutlu bitkilerden yana olmalıdır. Kendi küçük, bakımı kolay, görüntüsü gösterişli bitkilerden para ağacı, kurdele çiçeği, kaktüs başta gelmektedir.

Kıvrımlı Mobilyalar

2023 ev dekorasyon modası deyince son yılların trendi olmaya devam eden kıvrımlı mobilyalar bu yılında gözdesi. Bu tarza uygun mobilya seçenekleri için Mobilya Denizi‘ni mutlaka ziyaret edin. Minderleri ve sırtı puf gibi olan mobilyalar hem görünüm hem de kullanım açısından evinize rahatlık katacaktır. Mobilya Denizi Puffy Maxi Koltuk Takımı tasarımıyla ve rahatlığıyla 2023 modasını evinize yansıtacaktır.

puffy maxi koltuk fume kapak
                                                                 Puffy Maxi Koltuk Takımı

Dikkat Çekici Duvarlara Şans Verin

2023 yılında ev dekorasyonu ile alakalı değişimlere gidecekseniz size ilk önerilerimizden biri duvarlarınızı da yenilemekten yana. 2023 yılında büyük desenli, canlı renkli duvarları çok sık göreceğiz. Banyo ve mutfak duvarları için seramikler ilk tercihlerden biri olacak.

Fonksiyonel Eşyalar

Ev dekorasyonunda güzel eşyalar herkesin her zaman ilk tercihi olmakta birlikte hiç rahat olmayan koltuklar, temizliği zor eşyalar günlük hayatta zorluklara neden olabilir. Mutfak masası takımı seçiminde güzellikle birlikte temizliğinin kolay yapılması da önemli. 2023 yılında mutfak masalarında ahşap veya ahşap görünümlü masalar popüler. Aynı zamanda cam ve seramik görümlü masalarda mutfağında şıklık yakalamak isteyenler için 2023 yılında da tahtlarını korumaya devam ediyor. Mobilya Denizi’nde birbirinden şık mutfak masa takımları sizleri bekliyor.

kutuk masa takimi Calisma Yuzeyi 1
                                                                          Kültür Açılır Masa

2023 yılında Mobilya Denizi Kültür Açılır Masa hem fonksiyonel hem rahat bir seçim olacaktır.

Evinizde Welness Etkisi

Son yapılan araştırmalara göre evinizde kullandığınız eşyaların, renklerin, kokuların ruh sağlığınız üzerinde olumlu ya da olumsuz etkileri olabiliyor. Bütün günün yorgunluğu attığımız yer olan evinizde welness yaklaşımını belirleyerek, evimize attığımız ilk adımdan itibaren uygulamak gerekiyor. Giriş alanına koyacağınız şirin, ahşap oturma alanları ya da güzel bir koku daha ilk adımla ruh sağlığınızı iyileştirmeye başlayacaktır. Eğer taze çiçek kokusundan hoşlanıyorsanız evinizin girişine koyacağınız hoş bir vazo ve taze kokular size çok iyi gelecektir.

Yaz aylarında camlarımızı sık sık açık bırakabilmekteyiz ama soğuk havalarda bu oran düşmektedir. Yine de kış aylarında da mutlaka sabah uyanır uyanmaz evi havalandırmak çok önemlidir. Eğer imkan varsa eve alabileceğiniz hava temizleyicilerle de evinizde hoş ve temiz hava sağlayabilirsiniz. Ayrıca içeriğinde lavanta olan yağlar ve kokular da stres seviyenizi azaltmaya yardımcı olacaktır.

2023 ev dekorasyon modası için birbirinden şık ve renkli mobilyalar sizi Mobilya Denizi’nde bekliyor. Hemen https://mobilyadenizi.com.tr/ adresini ziyaret edin tüm ürünlere cebinize en uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın